Bestillingsvilkår

Reisevilkår / transportvedtekter

Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser uten ytterligere varsel når omstendigheter utenfor vår kontroll oppstår, dvs. ved økte lønninger, skatter og avgifter, endringer i valutakurser og devaluering.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse turer hvis forhold som vi ikke har kontroll over oppstår - for eksempel ved ekstremt vær eller ekstreme føreforhold, krig eller krigstilstand, natur katastrofer, epidemier, arbeidskonflikter og tilsvarende (force majeure).

For å gi våre passasjerer en best mulig opplevelse, og av sikkerhetsmessige grunner, forbeholder vi oss retten til å foreta justeringer i de delene av reiseruten som vi har ansvar for.

Pris spesifikasjoner - betaling

Tilbudet inkluderer en pris for turen, med en nøyaktig beskrivelse av hva som er inkludert. Kjøring og hviletid for sjåføren må tilpasses og utføres i henhold til norsk lov.

Dersom kunden underveis krever tjenester i tillegg til de som tidligere er avtalt og bekreftet av oss, vil en faktura for tilleggstjenester bli utstedt. Uplanlagte forsinkelser på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll, høyt administrasjonsnivå og mange endringer gjort av kunden med kort varsel vil medføre en ekstra avgift.

Den totale kredittiden er 10 dager fra fakturadato. Gebyrer og renter satt av det norske Finansdepartementet vil gjelde dersom betaling ikke er mottatt i tide. Vi forbeholder oss retten til å kreve depositum eller fullverdig innbetaling på forhånd. Eventuelle klager må sendes oss per post eller e-post innen 10 dager etter at turen er avsluttet.

Avbestillingsgebyr

Avbestilling kan resultere i et avbestillingsgebyr, avhengig av hvor lenge før kanselleringen er varslet:

  • Ingen avgift for avbestilling 30 dager eller mer før start / avgang.
  • 50% avbestillingsgebyr ved avbestilling 15-29 dager før start / avgang.
  • 100% avbestillingsgebyr ved avbestilling 0-14 dager før start / avgang.

Dersom noen av våre underleverandører og samarbeidspartnere har andre vilkår for avbestilling vil vi informere om disse.

Ansvar for skade

Kunden er ansvarlig for eventuelle skader eller erstatningskrav påført Arctic Buss Lofoten dersom dette er et resultat av uaktsomhet eller bevisst atferd av gruppens medlemmer. Vi ber våre kunder respektere at alkoholholdige drikkevarer ikke er tillatt i våre kjøretøy.

Det norske Reisegarantifondet

Arctic Buss Lofoten har gitt en garanti i henhold til norsk lov. Vennligst besøk Reisegarantifondet for mer informasjon.

Vakttelefon

Vår vakttelefon +47 926 99 060 er alltid operativ, men vi kan dessverre ikke motta tekstmeldinger på dette nummeret.


Arctic Buss Lofoten

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon (+47) 926 99 060

 

Motta vårt nyhetsbrev

Søk på vår nettside