Hvordan Arctic Buss Lofoten samler inn og bruker personlig informasjon:

Nettside og nyhetsbrev

Når du besøker vår nettside, vil din IP-adresse bli registrert. Vi benytter også informasjonskapsler. Vi bruker dette til vedlikehold, statistikk og for å forbedre og videreutvikle våre tjenester på internett. Din identitet holdes anonym. Når du vil abonnere på nyhetsbrevene, ber vi bare om et navn og en e-postadresse. Vanligvis sender vi ut omtrent fire nyhetsbrev hvert år. Du kan når som helst avslutte abonnementet eller fortelle oss om å slette denne informasjonen.

Kunder og leverandører

Vi lagrer informasjon om våre kunder i våre booking- og regnskapssystemer, for eksempel kontaktinformasjon og inngåtte avtaler. Gi oss beskjed hvis du vil vite hvilken informasjon vi har lagret. Noen opplysninger deles mellom våre ansatte og leverandører for å gi deg vår beste service på reisen du har bestilt hos oss. Vi samler informasjon om våre kunder via telefon, e-post og personlige møter. Informasjon om våre leverandører er lagret i vårt regnskapssystem.

Ansatte

Vår personalavdeling og våre regnskapskontorer har tilgang til nødvendig informasjon om våre ansatte. Informasjonen deles kun når loven krever det.

Systemadministrasjon

Regnskap: Vestvågøy Regnskap, Nordnorsk Revisjon
Regnskapssystemer: PowerOffice, Visma

Nettsted: Aurora Borealis Multimedia
Websystemer og statistikk: Joomla, Google Analytics

Booking: Bamble IT Senter
Bookingsystem: PDS Turfakturering

Les mer

Personvern og informasjonssikkerhet


Arctic Buss Lofoten

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tel +47 926 99 060

 

Motta vårt nyhetsbrev

Søk på vår nettside