Lofoten er kjent for sin dramatiske natur og Lofotfisket. Og vi kan love deg at det også er mye mer som er verdt å oppleve også.

Overnatting

Lofoten er kjent for de tradisjonsrike rorbuene som har blitt restaurert og omgjort til moderne innkvartering for besøkende. Men Lofoten byr også på et bredt utvalg av overnatting i nybygde rorbuer, hytter, suiter og rom, fra enklere sjøhus til konferansehotell med høy standard.

Hva du kan gjøre

Dra på båttur, besøke museer og fiskevær. Smake tørrfisk og la deg fortrylle av nordlyset. Men også; finne de mer skjulte skattene! Strender omgitt av arktiske fjelltopper, små gallerier og verksteder, skulpturer og utendørs kunst, lokale matprodusenter og koselige restauranter. Og hvis du trenger fysisk utfordring, kan Lofoten by på havfiske, kajakkpadling, dykking, surfing, toppturer, trugeturer, rideturer på islandshest og så mye mye mer.

Hvordan komme til

Det er daglige flygninger til flyplassene i Svolvær og på Leknes. Grupper velger ofte fly til Harstad / Narvik lufthavn Evenes (EVE) og bestiller så busstransport eventuelt kombinert med båttransport videre til Lofoten. Hurtigruten anløper Stamsund og Svolvær hver kveld.

Lofoten om vinteren

Hvis du ønsker å oppleve den ekte atmosfæren i de mange fiskeværene må du avlegge Lofoten et besøk om vinteren. Nordlyset sees best på stjerneklar himmel oktober - mars. Det viktige Lofotfisket (fiske etter Skrei) finner sted i februar - april. Vi setter gjerne opp et forslag til program for din gruppe.


ABL Aurora SJ 1024x768SprinterMH 1024x768Hunting the Light tour 1024

Kontakt oss når du planlegger et besøk til vakre Lofoten, eller om du bare trenger busstransport til din gruppe!

Arctic Buss Lofoten

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

+47 926 99 060

Motta vårt nyhetsbrev

Søk på vår nettside